Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ – ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΑΙ – ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ

Η συνομοταξία των πιο πάνω προσώπων είναι οι λαθρέμποροι και κερδοσκόποι των ιδεών και σκέψεων του Μάρξ και όλων των θεωρητικών του Σοσιαλισμού. Είναι τα πρόσωπα , που χάριν της εξουσίας εμπορευματοποίησαν τις ιδέες, τις αξίες και τα ιδανικά, τα πολιτικά και κοινωνικά αγαθά, σε αντικείμενα εμπορικής και πολιτικής συναλλαγής.
Είναι οι κατ΄ επίφασιν Σοσιαλιστικοί, Δημοκρατικοί και προοδευτικοί κύκλοι με Δημοκρατική προοδευτική λεοντή, αλλά αντιλαϊκό και αντιδημοκρατικό είναι.
Είναι τα πρόσωπα που με την κατάλληλη αναγνώριση και αναγνωρισιμότητα και συστηματική προπαγάνδα, ιδία μετά το 1981, θεωρήθηκαν από τον Ελληνικό λαό  «ακραιφνείς Δημοκράται», με ένα έντονο Σοσιαλιστικό υπόβαθρο, ενώ πρόκειται για πολιτικούς τυχοδιώκτες που επιζητούν την απόκτηση αξιωμάτων, Υπουργικών θώκων, Διοικήσεις Τραπεζών και ΔΕΚΟ, και συμμετοχή στη νομή της εξουσίας.
            Τα εν λόγω πρόσωπα, είναι οι κατ’ εξοχήν αρνηταί της καθολικής ισχύος των ηθικών αξιών και κανόνων της κοινωνίας. Άνθρωποι χωρίς ιδανικά φορώντας απλά τη λεοντή του «Σοσιαλιστή», του «Δημοκράτη», του «Προοδευτικού» κλπ, θεωρήθηκαν ατυχώς από μια μερίδα της Ελληνικής Κοινωνίας, σαν οι Ηρακλείς του Σοσιαλισμού, και του προοδευτικού κινήματος, ενώ στην ουσία είναι μια προνομιούχα πολιτική και κοινωνική ομάδα μέσα στο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σύνολο, οι δραστηριότητες της οποίας εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα. (Είναι η νέα άπληστη Νομενκλατούρα). Η ομάδα αυτή καπηλεύτηκε και καπηλεύεται μια ιδεολογία, ένα ιδανικό, κάποιες αξίες και αρχές για προσωπικούς και ιδιοτελείς σκοπούς για να λυμαίνεται την εξουσία και το Δημόσιο Χρήμα. Είναι – κατ’ εμέ – οι λαθρέμποροι και κερδοσκόποι των υψηλών ανθρωπίνων ιδανικών: της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της Ειρήνης, της Ισότητος, της Δικαιοσύνης, του Ανθρωπισμού, της Προόδου.
            Άνθρωποι κάποτε με αριστερές περγαμηνές, με διακρίσεις σε πολιτικά και κοινωνικά κινήματα, άνθρωποι που φυλακίστηκαν και διώχθηκαν, έγιναν τα «Δεκανίκια», και τα φερέφωνα του ΠΑΣΟΚ, όπως  η Δαμανάκη, ο Ανδρουλάκης, ο Κουναλάκης, ο Μπίστης, ο Βούγιας και πολλοί άλλοι επώνυμοι επέλεξαν τον τρόπο του αυτοεξευτελισμού των, χάριν της ιδιοτέλειας. Στο πάθος για εξουσία, στην απληστία για βουλευτιλίκι και κυβερνητικές θέσεις και αξιώματα, στον καιροσκοπισμό και στις φιλοδοξίες τους που δεν έχουν όρια, η «κουμμουνίστρια» Μαρία Δαμανάκη χαράμισε και πούλησε το Σύμβολο του Πολυτεχνείου, τον αγώνα των φοιτητών κατά της χούντας, το «εδώ Πολυτεχνείο», τον οποίο φρόντισε αμέσως μετά να εξαργυρώσει με πολιτικά αξιώματα.  Η γυναίκα αυτή με το αντιπαθητικό και απωθητικό χαμόγελο, χάριν  της εξουσίας, άλλαξε σαν τα φουστάνια κόμματα και ιδεολογίες. Παλαιότερα συνεργάστηκε και με την άλλη άκρη τη «Δεξιά», και τώρα γλείφει αυτούς που κάποτε κατηγορούσε για διαπλοκή και διαφθορά, γνωρίζοντας ότι μόνο με το ΠΑΣΟΚ μπορεί να επιβιώσει πολιτικά. Έγινε η απολογήτρια της διαφθοράς, της διαπλοκής και όλων των παρανομιών του Πασοκικού κατεστημένου. Την είδαμε στα κανάλια! Κατάντια, ηθικός και πολιτικός ξεπεσμός. Διακατέχομαι από αισθήματα αηδίας. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους προαναφερομένους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: