Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΜΟΥ

Φίλοι αναγνώστες/στριες,
να έχετε πάντοτε υπ’ όψη σας ότι οι συμμαχίες δεν υπαγορεύονται από συναισθήματα και ηθικές επιταγές. Αυτές καθορίζονται εσαεί από την κυνική φωνή της ψυχρής λογικής και των οικονομικών και πολιτικών ιδία συμφερόντων. Ποτέ μην έχετε αυταπάτες για τον κυνισμό και την εμποροκρατούμενη νοοτροπία των Μεγάλων Οικονομικών Δυνάμεων. Ζούμε σ’ έναν κόσμο ληστεμπόρων, όπου κυριαρχεί μόνον το συμφέρον, και «ο θάνατός σου, η ζωή μου».
Τις διεθνείς σχέσεις τις ρυθμίζει το συμφέρον και μόνον. Και αυτή η αλήθεια αποκτά μοναδικό και μεγαλύτερο κύρος, όταν πρόκειται για τις ιμπεριαλιστικές υπερδυνάμεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τις Τράπεζες, τα μνημόνια κλπ, που έχουν ως αποκλειστικό και μοναδικό κίνητρο των αποφάσεων και ενεργειών των, το προσωπικό τους συμφέρον. Ό,τι συμφέρει, ό,τι φέρνει πλούτο και κέρδη και όχι ό,τι ωφελεί το κοινωνικό συμφέρον των λαών.
Η πολιτική των ΗΠΑ και της νέας ιμπεριαλιστικής Γερμανίας και Σία ρυθμίζεται από τα συμφέροντά τους και μόνον και ποτέ με την ηθική και την φιλία. Τα ιδανικά και οι φιλικές σχέσεις δεν είναι παρά οι πολύχρωμες σημαίες, που σκεπάζουν το μαύρο χρήμα των πραγματικών επιδιώξεων των Μεγάλων Δυνάμεων. Φιλία και αλληλεγγύη μεταξύ λαών υπάρχει. Μεταξύ κρατών ποτέ.
Αι απάνθρωποι μέθοδοι των νεοϊμπεριαλιστών, του Δ.Ν.Τ., της Τρόϊκας κλπ, οδήγησαν τους λαούς στην εξαθλίωση, ατιμάζουν την ανθρωπότητα, τον πολιτισμό, τις ηθικές και εθνικές αξίες και την οδηγούν στον αφανισμό.

Αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια, η πραγματικότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: