Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ – ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ – ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΑΙ

Ψευτοαριστεροί, ψευτοπροοδευτικοί, ψευτοσοσιαλισταί είναι οι λαθρέμποροι και κερδοσκόποι των ιδεών και σκέψεων του Μάρξ και όλων των θεωρητικών του Σοσιαλισμού. Είναι τα πρόσωπα , που χάριν μόνον της εξουσίας μέσα στα πλαίσια ενός κατ’ επίφασιν δημοκρατικού πολιτεύματος και μιάς δημοκρατικής βιτρίνας και νομιμότητας, εμπορευματοποίησαν τις ιδέες, τις αξίες και τα ιδανικά, τα πολιτικά και κοινωνικά αγαθά, σε αντικείμενα οικονομικής, εμπορικής, πολιτικής συναλλαγής και κέρδους.
              Είναι οι κατ΄ επίφασιν Δημοκρατικοί και προοδευτικοί κύκλοι με Δημοκρατική προοδευτική λεοντή, δηλαδή τομάρι ζώου, που όταν αφαιρεθεί αποκαλύπτονται ποιοι πραγματικά είναι, πρόσωπα με  αντιλαϊκό και αντιδημοκρατικό είναι.
              Είναι τα πρόσωπα που με την κατάλληλη και συστηματική προπαγάνδα, την πλύση εγκεφάλου που ασκείται υπέρ αυτών των προσώπων από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θεωρήθηκαν από τον Ελληνικό λαό  «ακραιφνείς Δημοκράται», Αριστεροί, Σοσιαλισταί, Προοδευτικοί με ένα έντονο Σοσιαλιστικό υπόβαθρο, ενώ στην ουσία πρόκειται για πολιτικούς τυχοδιώκτες που επιζητούν την απόκτηση αξιωμάτων, Υπουργικών θώκων, Διοικήσεις Τραπεζών και ΔΕΚΟ, και συμμετοχή στη νομή της εξουσίας, δηλαδή στο Μεγάλο Φαγοπότι από το οποίο επωφελήθηκαν και οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά.
              Τα εν λόγω πρόσωπα, είναι οι κατ’ εξοχήν αρνηταί της καθολικής ισχύος των ηθικών αξιών και κανόνων της κοινωνίας. Είναι άνθρωποι χωρίς ιδανικά φορώντας απλά τη λεοντή του «Δημοκράτη», του «Προοδευτικού», του Σοσιαλιστή, του Αριστερού  κλπ, θεωρήθηκαν ατυχώς από μια μερίδα της Ελληνικής Κοινωνίας, σαν οι Ηρακλείς της Δημοκρατίας, του Σοσιαλισμού, και του προοδευτικού κινήματος, ενώ στην ουσία είναι μια προνομιούχα πολιτική και κοινωνική ομάδα μέσα στο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σύνολο, οι δραστηριότητες της οποίας εξυπηρετούν τα δικά τους και μόνον συμφέροντα. (Είναι η       νέα άπληστη ψευτοαριστερά, ψευτοδημοκρατική, ψευτοπροοδευτική Νομενκλατούρα). Η ομάδα αυτή καπηλεύτηκε και καπηλεύεται μια ιδεολογία, ένα ιδανικό, κάποιες αξίες και αρχές για προσωπικούς και ιδιοτελείς σκοπούς για να λυμαίνεται την εξουσία και το Δημόσιο Χρήμα. Είναι – κατ’ εμέ - οι λαθρέμποροι και κερδοσκόποι των υψηλών ανθρωπίνων ιδανικών: της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της Ειρήνης, της Ισότητος, της Δικαιοσύνης, του Ανθρωπισμού, της Προόδου.

 Μια τέτοια μεγάλη μερίδα Πολιτικών, είναι και εκείνα τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ που αναβαπτίστηκαν πολιτικά στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και προσχώρησαν στον Συ.Ριζ.Α., προκειμένου να συμμετάσχουν στην νομή της εξουσίας και στα εξ’ αυτής υλικά και ηθικά ωφελήματα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: