Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

17ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ – 3 ΚΑΙ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 17ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Άργους Ορεστικού, το οποίο διοργάνωσε ο γνωστός Μορφωτικός Σύλλογος «Η ΟΡΕΣΤΙΣ».
Το Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις, ήταν κατάμεστο από τους φιλόμουσους κατοίκους του Νομού μας, οι οποίοι απόλαυσαν μια    οπτική – ακουστική μουσική πανδαισία, η οποία προκάλεσε στο φιλοθεάμον κοινό ευχαρίστηση και απόλυτη ικανοποίηση, γι’ αυτό και καταχειροκρότησε τους συντελεστές της διοργάνωσης του Φεστιβάλ. Προσωπικά συγχαίρω όλους τους διοργανωτές αυτής της καταπληκτικής εκδήλωσης.
Επισήμανση: Αυτή την λαμπρή εκδήλωση έβλαψαν και δύο άκομψες και ανάρμοστες συμπεριφορές:
(1). Την πρώτη βραδιά του Φεστιβάλ ως επίσημος προσκεκλημένος παρέστη και ο τέως πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος ούτε προσφωνήθηκε από κανέναν, ούτε κλήθηκε να απονείμει μια τιμητική πλακέτα, από τις δεκάδες που απονεμήθηκαν στις χορωδίες και διάφορα πρόσωπα, γεγονός που τον ανάγκασε να αποχωρήσει πολύ γρήγορα από την εκδήλωση. Σε αντίθεση την επόμενη μέρα των εκδηλώσεων, στην πρώτη σειρά των επισήμων ήταν καθισμένος ο φίλος και πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο οποίος όχι μόνον προσφωνήθηκε ως πρώην Βουλευτής, αλλά απένειμε και τιμητική πλακέτα!
(2). Το βράδυ της δεύτερης μέρας, ένα άτομο, προφανώς από την διοργανωτική επιτροπή πολιτικολόγησε και μάλιστα πολύ άκομψα, χωρίς να ανακληθεί στην τάξη, γεγονός που με ανάγκασε να παρέμβω και να ζητήσω διευκρινίσεις για τα ειπωθέντα.

Αυτά τα δύο συμβάντα ήταν τα αρνητικά σημεία μιας εξαίσιας εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: