Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - «ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ»


Η ένταξη της χώρας μας στα μνημόνια από ψοφοδεείς, αργυρώνητους, απερίσκεπτους, καιροσκόπους, φαύλους και εραστές της εξουσίας πολιτικούς, μας οδήγησε στο σημερινό χάος, στην εξαθλίωση, στη διάλυση του κοινωνικού ιστού, στις κοινωνικές συγκρούσεις, στις σφοδρές πολιτικές αντιπαραθέσεις κομμάτων και ομάδων ατόμων, με επικείμενο κίνδυνο τον αφελληνισμό μας, τον αφανισμό μας ως εθνική οντότητα. Και το αμείλικτο ερώτημα που προκύπτει για εμάς που αγαπούμε αυτή την χώρα είναι: Θα περιμένουμε αυτή την ημέρα μοιρολατρικά; Δεν θα κάνουμε κάτι, δεν θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε αυτή τη μοιραία πορεία;
Η απάντηση βέβαια είναι ότι πρέπει να ξεσηκωθούμε. Πρέπει να αντιδράσουμε, να επαναστατήσουμε, ώστε να σταματήσει αυτή η θανατηφόρα πορεία, αλλά δυστυχώς δεν βλέπω μέχρι στιγμής να γίνεται κάτι. Προσωπικά και με πολλά άρθρα μου κρούω  για μιαν ακόμη φορά και δυνατότερα από κάθε άλλη, τον κώδωνα του επερχόμενου θανάσιμου κίνδυνου.
Έτσι κανένας δεν θα μπορέσει την ώρα της καταστροφής να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε πού πάμε.
Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και πρέπει να δράσουν αμέσως τώρα.
Αν όλοι μας, «μοιραίοι, δειλοί και άβουλοι» αντάμα προσμένουμε το θαύμα που σίγουρα δεν θα έρθει, θα είμαστε άξιοι της τύχης μας και οι νεκροθάφτες της Ελλάδος και του Ελληνισμού.            Οι καιροί ου μενετοί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: