Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ


Αυτά και άλλα πολλά παραδείγματα ανάλογα των οποίων βιώσαμε και βιώνουμε, συμβαίνουν στην Αθήνα και στις εθνικές οδούς της χώρας, από μειοψηφίες οι οποίες, στο όνομα της δημοκρατίας, ομηροποιούν πολίτες και προκαλούν υλικές και βιολογικές ζημιές. Χωρίς δε καμιάν αμφιβολία, εξευτελίζουν κάθε δικαίωμα που έχει ο απλός πολίτης σε ένα δημοκρατικό καθεστώς. Και όλα αυτά γίνονται με επίκληση της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Στην Ελλάδα του 2013 θα μπορούσε κανείς να γελά σαρκαστικά βιώνοντας την απύθμενη, αλλά τελικώς επικίνδυνη αερολογία των αυτοαποκαλούμενων ανθρώπων της προόδου προσκολλημένους σε πολιτικές και ιδεολογικές εξωπραγματικές εμμονές.
Θα ήταν μάταιος κόπος να κάνει διάλογο κανείς με τους ανθρώπους αυτούς. Δεν έχουν καμία απολύτως δημοκρατική ευαισθησία, παραμένουν παγερά αδιάφοροι απέναντι στις δημοκρατικές αρχές και η νοοτροπία τους είναι αυτή του εγκλεισμού. Γι’ αυτό και ψυχολογικά ηδονίζονται όταν ομηροποιούν εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους, όταν προκαλούν θανάτους εμποδίζοντας ασθενοφόρα να κάνουν την δουλειά τους, όταν λεηλατούν και καίνε περιουσίες. Ειρωνεύονται και χλευάζουν ταυτοχρόνως και την υπόλοιπη κοινωνία, ομιλώντας για δημοκρατικά δικαιώματα, αυτοί που δεν χάνουν καμία ευκαιρία για να κακοποιήσουν την δημοκρατία. Συνοδοιπόροι, σήμερα, αυτών των ανθρώπων του ζόφου είναι και οι «απόστολοι» του ελληνικού εθνικισμού, ο οποίος επίσης βρίσκει τα ινδάλματά του στους πρωτεργάτες του Ολοκαυτώματος και στους παραγωγούς σάπωνος από ανθρώπους .
Μπροστά σε αυτήν την απίστευτη αντιδημοκρατική συμμαχία, η αφιονισμένη από τα ελληνικά ΜΜΕ σιωπηρή πλειοψηφία δέχεται να παραβιάζονται τα δικαιώματά της και να ποδοπατούνται οι ελευθερίες της από μειοψηφίες που θέλουν την Ελλάδα «ψωροκώσταινα» για να μπορούν να παίζουν με την ασημαντότητά τους. Είναι οι άνθρωποι του δημοκρατικού φασισμού. Στην ασυδοσία του οποίου πρέπει να πουν ΟΧΙ όλοι οι δημοκράτες.         

Δεν υπάρχουν σχόλια: