Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ!

Προέρχεται από το Κ.Κ. Εσωτερικού και διετέλεσε Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με την υποστήριξη των Αριστερών και Προοδευτικών δυνάμεων – χωρίς εισαγωγικά – και θεωρήθηκε ένας καλός και επιτυχημένος Πρόεδρος. Η εξουσία όμως τον έφθειρε βαθμηδόν και μετέβαλε τον χαρακτήρα και τις υγιείς πολιτικο-ιδεολογικές του αριστερές καταβολές. Η υπουργοποίησή του, η γεύση και η νομή της εξουσίας, τον έκανε να αλλάξει ριζικά τις παλιές καλές αριστερές Αρχές και να γίνει ένας λακές και στυλοβάτης του συντηρητισμού και του κατεστημένου πολιτικό – κοινωνικοοικονομικού συστήματος, της Τρόϊκας και των ανάλγητων κυβερνητικών μέτρων. Δήθεν διαφωνεί με την κυβερνητική γραμμή, δήθεν παραιτείται, δήθεν, δήθεν… Θεατρινισμός της κακιάς ώρας, πολιτικό πρόσωπο που συμπεριφέρεται υποκριτικά και ανειλικρινώς, πολιτικός της Αριστεράς που κατάντησε ένας φτηνός θεατρίνος. Και δυστυχώς, δεν είναι ο μόνος αποστάτης και προδότης της Αριστερής ιδεολογίας. Για την νομή της εξουσίας, πολλοί εγκατέλειψαν Αρχές και Αξίες.
Σχετικά με τον κ. Φώτη Κουβέλη, ήθελα να προσθέσω ότι λόγω αυτής ακριβώς της ενδοτικής και αχαρακτήριστης πολιτικής και της συμμετοχής του, στο «Σύστημα», πολλοί πρώην συμμαχητές του, τον χαρακτηρίζουν αναξιόπιστο.

Αντώνης Ρουπακιώτης
«Στέκεται στη συνταγματική πρόβλεψη για διάκριση των εξουσιών και υπενθυμίζει τη δυνατότητα των δικαστικών να καθορίζουν μόνοι το ύψος των αποδοχών τους!»  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ22/7/2012


Κατέστη ένα από τα παλαιοκομματικού τύπου πολιτικά πρόσωπα και έγινε υπερασπιστής των οικονομικών συμφερόντων μιας τάξης – «Δικαστικών Λειτουργών» –, εκ των πιο προνομιούχων υπαλλήλων του κράτους, γιατί απολαμβάνουν προνομιακής μεταχείρισης. Κατά τον κ. Υπουργό της «Δικαιοσύνης» είναι Αντισυνταγματική η περικοπή του μισθού των δικαστών, ενώ είναι συνταγματική… η περικοπή μισθών και συντάξεων κάτω των 800 ευρώ! Η οριζόντια περικοπή μισθών και συντάξεων πείνας που οδηγεί το λαό σε μια ιδιότυπη μορφή γενοκτονίας είναι συνταγματική! Άφεριμ υπουργός Δικαιοσύνης. Να τον χαίρεται η ΔΗΜ.ΑΡ. και ο κ. Κουβέλης, ένας άλλος αποστάτης και προδότης των Αρχών και Αξιών της Αριστεράς, σήμερα και οι δύο λακέδες και δεκανίκια της ακροδεξιάς κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, της Τρόϊκας και του νέου Γερμανικού Ιμπεριαλισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: