Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ…

Θα περίμενα αυτή την τόσο κρίσιμη στιγμή που περνάει η πατρίδα μας να ξεχάσουμε τι έγινε και να κοιτάξουμε τι θα γίνει.
Θα περίμενα να συνειδητοποιήσουμε όλοι και κατ’ αρχήν εκείνοι που είναι πιο υπεύθυνοι, που επηρεάζουν και που κατευθύνουν, που δίνουν γραμμή σε αυτούς που τους πιστεύουν ότι οδηγηθήκαμε στα τάρταρα.  
Περίμενα να ξεχάσουμε τι μας χωρίζει και να θυμηθούμε ότι μας ενώνει μια κοινή μοίρα.
Περίμενα να μη βρεθεί κανείς από εμάς να βλάψει την εικόνα της χώρας και να καταφέρει πλήγματα στους κλάδους της Οικονομίας που αποτελούν τις σημαντικότερες πηγές, στις οποίες στηρίζονται η ανάκαμψη και η ελπίδα για τη μείωση της ανεργίας και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του λαού.
Περίμενα ότι δεν θα έβλεπαν οι ξένοι που θα επιθυμούσαν να προγραμματίσουν τις θερινές διακοπές τους στην Ελλάδα ότι μια ομάδα πέντε ατόμων έχει το δικαίωμα να επιβάλλει αποκλεισμό στα ξενοδοχεία μας και να ακινητοποιεί τα πλοία μας μέσα στο λιμάνι…
Περίμενα ότι κύρια φροντίδα των κομμάτων, των αρχηγών τους και των στελεχών τους θα ήταν να σκεφθούν την Ελλάδα μας και τον λαό που τόσες φορές τους έχει ψηφίσει.
Περίμενα ότι για μια ακόμη φορά στην Ιστορία μας θα αποδεικνύαμε σε εμάς τους ίδιους ότι επάνω από όλα είμαστε Έλληνες που αγαπάμε την ίδια πατρίδα και νοιαζόμαστε για αυτήν…

Το περίμενα, αλλά δεν το είδα… και δεν θα το δω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: