Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ - ΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΠΕΤΡΟ ΣΜΙΞΙΩΤΗ

Συγχαίρω τον εκλεκτό, αντικειμενικό και θαρραλέο αρθρογράφο και συνεργάτη σας κ. Πάνο Κρίκη για τα εξαιρετικά, εκλεκτά, βαθυστόχαστα και εντυπωσιακά άρθρα του που αναρτώνται στο Blog του panoskrikis.blogspot.gr, ΟΛΑ ΔΕΚΑ smixiotis.petros@gmail.com και ιδίως εκείνο υπό τον τίτλο :  ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. Στα όσα ορθά, αληθινά, και σύμφωνα με το Δίκαιο και την Ηθική υποστηρίζει ο κ. Κρίκης, θα ήθελα κι’ εγώ, σαν αναγνώστης σας, να προσθέσω τα εξής, εξ’ ίσου σημαντικά:
Αλήθεια τί υποδηλοί η κατάπτυστη αυτή και μάλιστα ομόφωνα αποδεκτή ενέργεια; Τίποτε περισσότερο απ’ ό,τι λέει καθημερινά ο θυμόσοφος λαός μας, δηλ. ότι: όποιος έχει μαχαίρι τρώει πεπόνι. Οι βολευτές μας (βο και όχι βου) έχουν την χαντζάρα και συμπεριφέρονται κατά το δοκούν. Δεν απομένει παρά να μας σφάξουν για να … αγιάσουμε!
430.000 ευρώ κόστισε στο Δημόσιο κουρβανά η χαριστική αυτή απόφαση της Βουλής προς τα τέως αναξιοπαθούντα μέλη της. Το οικονομικό αυτό αλισβερίσι δεν θυμίζει συναλλαγή συνοικιακής συντεχνίας με τα αδύνατα μέλη της;
Αν αυτή η φαεινή διάταξη δεν λέγεται διασπάθιση Δημοσίου χρήματος και δεν επισύρει την δι’ εξοστρακισμού αποδοκιμασία των ευφυών εγκεφάλων οι οποίοι  την εμπνεύσθηκαν, τότε σίγουρα τα οστά του αρχαίου Αριστείδη θα τρίζουν στον τάφο του.
Επιπλέον στους αναξιοπαθούντες τέως βολευτές (βο και όχι βου) παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όπως και στους εν ενεργεία συναδέλφους τους. Αλήθεια ανασφάλιστοι ήταν μέχρι την κατάληψη του βολευτικού θώκου ή μήπως ο ασφαλιστικός τους φορέας ήταν για τα σκουπίδια (τότε τίς πταίει;).
Το Αιδώς Αργείοι νομίζω ότι περιορίζει το εύρος του… επαίνου! Ίσως όμως και το Αιδώς Εθνοπατέρες να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
                                                            Με εκτίμηση
                                           
                                        Ρίζος Αποστόλου                                    

                                        Δημοσιογράφος                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια: