Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ


«Από την ιστορία 
μαθαίνουμε πως τίποτα
δεν γίνεται τυχαία, αλλά
όλα έχουν τις αιτίες τους!!!»

Οι ηγέτες ορισμένων γειτονικών μας κρατών, τελευταία ενέτειναν στο έπακρον την εχθρική τους συμπεριφορά απέναντι στην Ελλάδα. Στην Δυτική Θράκη οι Τούρκοι, ανενόχλητοι από την παρουσία του ελληνικού κράτους, το οποίον επιδεικνύει ασυγχώρητη και παντελή αδιαφορία, υποκινούν σε εξέγερση τους μουσουλμάνους, τους οποίους κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάννης, ονομάζουν συλλήβδην Τούρκους, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν συνθήκες Κοσσυφοπεδίου στην περιοχή, υπό την επίνευση και την υπόγεια παρότρυνση των υπερατλαντικών συμμάχων μας.
Οι Σκοπιανοί ηγέτες, επίσης, μαίνονται και ονειρεύονται εδαφική επέκταση του κράτους τους, νότια μέχρι του Ολύμπου και ανατολικά μέχρι της Δυτικής Θράκης. Εκτυπώνουν χάρτες, οι οποίοι περιλαμβάνουν αυτές τις ελληνικές περιοχές. Το θράσος τους είναι απύθμενο και εξόχως εξοργιστικό.
Οι Αλβανοί εξ άλλου, πάσχουν από μεγαλομανία και μεγαλοϊδεατισμό και ονειρεύονται εδαφική επέκταση του κράτους τους μέχρι την Αμφιλοχία.
Εμείς όμως γιατί βρισκόμαστε σε διαρκή αδράνεια; Γιατί η πολιτική και η πνευματική μας ηγεσία δεν εκδηλώνει δυναμικά την αντίθεσή της σε όλες αυτές τις προκλητικές και Ανθελληνικές επιδιώξεις των γειτόνων μας; Αλλά ποια ηγεσία; Αλλοίμονο! Στον τόπο μας δυστυχώς, επί του παρόντος τουλάχιστον, δεν υπάρχει ηγεσία ικανή να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αντιτάξει φραγμούς και εμπόδια στις ανθελληνικές αυτές επιδιώξεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: