Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ!

ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Δ. ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ  ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Για του λόγου το αληθές, την υποκρισία των πολιτικών και ενδυνάμωση των ισχυρισμών μου σχετικά με την φαυλότητα και υποκρισία των πολιτικών μας, παραθέτω την παρακάτω δήλωση του κ. Πυλαρινού, την οποίαν έκανε προς τα Μ.Μ.Ε. την 7/6/2011 και έχει άμεση σχέση με την ευθύνη των πολιτικών για το πολιτικό μας σύστημα που οι πολιτικοί μας θεμελίωσαν, οργάνωσαν, υπηρέτησαν και άρμεξαν και τελικά οι ίδιοι οδήγησαν στον ενταφιασμό του. Μια δήλωση που αποτελεί το «άκρον άωτον» της υποκρισίας.

«Εμείς η γενιά της μεταπολίτευσης φέρει ακέραια την ευθύνη γιατί φτάσαμε εδώ. Άλλα ήταν τα οράματά μας, οι αγώνες μας και οι ελπίδες μας και αλλού καταλήξαμε, συντρίβοντας την ζωή και τις ελπίδες των νέων αυτού του τόπου. Ζητούμε, για ό,τι αρνητικό και λαθεμένο κάναμε, συγγνώμη. Πιστέψτε, οι τέως Βουλευτές και Ευρωβουλευτές κατανοούν την δοκιμασία του Λαού και ζητούμε συγγνώμη. Η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία δεν σας πρόδωσε. Εμείς οι άνθρωποι, οι κατά καιρούς εκπρόσωποί σας, ίσως, σας προδώσαμε».

Είναι μια δήλωση επαίσχυντη, ένα προϊόν εμπαιγμού, μια κοροϊδία, από έναν πολιτικό που έβαλε πολλά λιθαράκια σαν πρωτοκλασάτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας για το κατάντημα του τόπου και το χάος. Αδιαντροπιά, αναίδεια, κυνισμός, ιστορίες για αγρίους που υποτιμούν την νοημοσύνη των Ελλήνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: