Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

 «Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το
μέλλον σου, είναι να το δημιουργήσεις ο ίδιος»

Η σωτηρία της Ελλάδος από τη σημερινή γενική κρίση, τώρα αποτελεί κατεπείγουσα εθνική ανάγκη. Έφτασε πλέον η στιγμή οι πολιτικοί μας, όλων των παρατάξεων, να προστατεύσουν και να υπηρετήσουν την πατρίδα. Αλλιώς, θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια, σε μια άνευ προηγουμένου νέα εθνική περιπέτεια και τραγωδία.
Τόσα χρόνια ενσυνείδητα, ανερυθρίαστα, ωμά και απροκάλυπτα υπηρετούσαν την «παράταξη», ενάντια στο Εθνικό και κοινωνικό συμφέρον. Τα κόμματα εξουσίας δανείστηκαν ασύστολα, απερίσκεπτα και ανεύθυνα, για να μοιράσουν σκανδαλώδη προνόμια. Εξέθρεψαν θηριώδεις κομματικούς στρατούς της τεμπελιάς και της λοβιτούρας («μαζί τα φάγαμε») και μοιραία έφεραν την Ελλάδα στο γκρεμό. Είναι όλοι τους συνυπεύθυνοι για το θλιβερό μέλλον που επιφυλάσσουν ακόμα και στα ίδια τους τα παιδιά.
Αυτή η πατρίδα απαιτεί λεβεντιά, σύνεση και τολμηρότατες αποφάσεις από τους πολιτικούς ηγέτες, όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου.
Στην κοινή γνώμη εμπεδώθηκε η πεποίθηση ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα είναι παντελώς ανίκανο να δώσει τις επιβαλλόμενες λύσεις για την σωτηρία της χώρας από τον αφανισμό.

Έφθασε, λοιπόν, η ώρα για τη μεγάλη ανατροπή. Μια ανατροπή που θα προκαλέσουν από κοινού μόνον οι εναπομείνασες υγιείς πολιτικές δυνάμεις και οι πολιτικοί και όχι οι πολλαπλά και εμφαντικά αποτυχημένοι, δηλαδή με υλικά ξεπερασμένα, γερασμένα και παντελώς ακατάλληλα για επαναστατικές αλλαγές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: