Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 6/5/2012


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΪΟΥ 2012
Προβλέπω, εκτιμώ και πιθανολογώ κάνοντας μια υποκειμενική καθαρά αξιολόγηση για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής,      ότι σε πανελλαδικό επίπεδο:
Α) Τα δύο κόμματα εξουσίας – ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – τα οποία οδήγησαν την Ελλάδα σε μία χωρίς προηγούμενο ολοκληρωτική καταστροφή, ΗΘΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ κλπ. και τον ελληνικό λαό σε οικονομική εξαθλίωση, σε οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό, θα υποστούν καθοδική πορεία, μία σοβαρή και οδυνηρή εκλογική ήττα.
Β) Ραγδαία άνοδο όλων των κομμάτων της Αριστεράς, κι αυτό θα αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη των πολιτικά ανιστόρητων αρχηγών των Αστικών κομμάτων, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το «παπανδρεϊκό» ΠΑΣΟΚ.
Γ) Επίσης, εντυπωσιακή εξέλιξη θα σημειώσει και το νέο κόμμα του κ. Καμμένου «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», το οποίο θα επιτύχει εκλογική επιτυχία.
Δ) Τέλος, όλα δείχνουν, ότι και η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», θα ανεβάσει εντυπωσιακά το εκλογικό της ποσοστό.
Σε τοπικό επίπεδο, επίσης εκτιμώ ότι τα δύο κόμματα εξουσίας θα υποστούν κατακόρυφη πτώση, εντυπωσιακή άνοδο της εκλογικής δύναμης του κόμματος του κ. Καμμένου και μεγάλη άνοδο της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: