Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

Σε κάθε χώρα, για να αντιμετωπισθεί οιαδήποτε κρίση, πρέπει να υπάρχει οργανωμένο και λειτουργούν κράτος, αλλά και κοινωνία με αρχές. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα. Οι σκεπτόμενοι, οι εχέφρονες και καλώς πληροφορημένοι πολίτες γνωρίζουν, ότι εκείνος που αλλοίωσε και κατέλυσε το κράτος, διέλυσε τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας και εξάλειψε πατροπαράδοτες αρχές της κοινωνίας μας, ήταν ο ιδρυτής του ψευδεπίγραφου σοσιαλιστικού κινήματος, ο Ανδρέας Παπανδρέου, από της ανόδου στην εξουσία το 1981.
Αυτή η λαίλαπα του Ανδρεϊκού λαϊκισμού, των πελατειακών σχέσεων και της κομματοκρατίας και κομματοκυριαρχίας, κατήργησαν και διέλυσαν τα πάντα. Αυτός και οι άμεσοι συνεργάτες του όπως ο δικός μας ανεπάγγελτος «Καίσαρας» Φ. Π., εισήγαγαν την κομματική προπαγάνδα στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Υπέθαλψαν και κάλυψαν τις καταλήψεις τούτων. Ανέδειξαν τον συνδικαλισμό σε παράγοντα της δημόσιας ζωής και τα στελέχη του σε βουλευτές και υπουργούς. Χαρακτήρισαν τους φωνασκούντες οπαδούς τους των διαφόρων συγκεντρώσεων ως κυρίαρχο σώμα, στη θέληση του οποίου οφείλουν να συμμορφώνονται ακόμη και τα δικαστήρια. Και τέλος νομιμοποίησαν την συναλλαγή των πολιτικών με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, αναγνώρισαν το περίφημο «δωράκι προς εαυτόν», σε κάποιον Πρόεδρο ΔΕΚΟ.


Πολλοί από αυτούς τους πάλαι ποτέ κομματικούς κομισάριους που εξέθρεψε το ΠαΣοΚ, σήμερα συγκυβερνούν την Ελλάδα με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Αντώνη Σαμαρά. ΑΙΣΧΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: