Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ


Το προχθεσινό μου άρθρο με τον τίτλο «ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΟΥ κ. ΔΑΚΗ», είχε ξεχωριστή    απήχηση στους επισκέπτες και αναγνώστες του BLOG μου (panoskrikis.blogspot.gr) στο διαδίκτυο, πολλά ευμενή και θετικά σχόλια, με εξαίρεση τα                   α ν ώ ν υ μ α  και άνανδρα ανθρωπάκια.
Γι’ αυτό και αδράχνω αυτήν την ευκαιρία και συνιστώ στους συμπατριώτες μου και τους προτρέπω, όπως εν όψει των Δημοτικών, Περιφερειακών και Βουλευτικών εκλογών, οψέποτε διενεργηθούν, αυτοί έχουν πατριωτικό και ηθικό χρέος, επιβάλλεται για το καλό της Ελλάδας, της Καστοριάς και των κατοίκων της να εκφράσουν την προτίμησή τους και να εκλέξουν πρόσωπα που διακρίνονται για την φιλοπατρία τους, αδιάβλητα, προικισμένα με ικανότητες, των εκπαιδευμένων και κυρίως τα πρόσωπα εκείνα που ξεχωρίζουν για την τιμιότητα, την ανιδιοτέλεια, την αρετή και το αδιαμφισβήτητο ήθος.
Τα πρόσωπα εκείνα που έχουν καλή «έξωθεν μαρτυρία», που αγωνίζονται για την προκοπή του τόπου και την ευημερία όλων των κατοίκων του Νομού χωρίς τις επονείδιστες επιδιώξεις προσωπικού πλούτου, με μίζες, λαδώματα, κομπίνες και παρασκηνιακές ατιμωτικές συναλλαγές με κέντρα εξουσίας και τοπικά φαύλα κατεστημένα. Και ακόμα χωρίς ιδιαιτέρες γραμματείς και πολυτελή κρατικά αυτοκίνητα. Και ο Νομός μας έχει πολλά τέτοια πρόσωπα, τα οποία όμως δεν ριψοκινδυνεύουν να θέσουν υποψηφιότητα, γιατί εκ των προτέρων και εκ πείρας γνωρίζουν ότι οι Καστοριανοί κατά κανόνα – με ελάχιστες εξαιρέσεις – ψηφίζουν τα λαμόγια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: