Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ



Εδώ πρόκειται περί πλήρους κατεδάφισης του Κράτους, με όσα αποκαλύπτονται. Οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας αδιαφορούν, και αντί να αποσυρθούν δια παντός από τον δημόσιο βίο της χώρας, τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα είναι στο τιμόνι της εξουσίας. Όλοι τους ναι όλοι τους πρέπει να αποχωρήσουν από το προσκήνιο και μάλιστα τάχιστα. Έτσι μόνον θα αποπλύνει το Έθνος την ντροπή.
Δεν αντέχουν πλέον οι Έλληνες να υφίστανται καθημερινά τον δημόσιο εξευτελισμό, όταν οι κυβερνώντες προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα αδιέξοδα οδηγούν κατά δεκάδες τους πολίτες στις φυλακές για χρέη προς το Δημόσιο.
Και παράλληλα αυξάνονται καθημερινά οι πεινώντες συμπολίτες μας τόσο ώστε η μέριμνα της Εκκλησίας, των σχολείων και άλλων φιλανθρωπικών σωματείων στρέφεται προς την οργάνωση συσσιτίων, όπως και την περίοδο της αλήστου μνήμης της γερμανοϊταλικής κατοχής.
Αλλά εν τω μεταξύ βρισκόμαστε υπό διαρκή πίεση ώστε να παραδώσουμε στους ξένους δανειστές μας και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μας. Άλλωστε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα τα έχουμε απεμπολήσει από καιρό. Αντίσταση δεν υπάρχει από καμιά πλευρά, αφού το πολιτικό σύστημα έχει ένδοθεν χρεοκοπήσει και άρα είναι λογικά και πραγματικά αδύνατον να αντιμετωπίσει την θεομηνία που βρήκε το Έθνος.
Έτσι όπως σήμερα πορεύεται η Ελλάδα είναι δρόμος χωρίς διέξοδο. Αυτά τα αίσχη, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά κλπ, που διαδραματίζονται στον τόπο μας είναι πρωτοφανή με τους υπερήφανους Έλληνες πολίτες να οδηγούνται σωρηδόν στις φυλακές και άλλοι να κάθονται στις ουρές περιμένοντας την ευσπλαχνία της Εκκλησίας για να τους δώσει ένα κομμάτι ψωμί. Διότι έτσι το θέλησαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και η Τρικομματική του κ. Σαμαρά με την ολέθρια πολιτική τους. Αυτά όλα αποτελούν τον μεγαλύτερο εξευτελισμό, διαπόμπευση και διασυρμό που γνώρισε ποτέ ο νεότερος Ελληνισμός. Κατεδάφισαν το Κράτος εκ θεμελίων και ύστερα έφυγαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: