Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΑΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ



Μετά την πλήρη κατάρρευση της οικονομίας μας, αλλά και των Αρχών και Αξιών της ελληνικής κοινωνίας θεωρώ υποχρέωσή μου, ως πνευματικός άνθρωπος αυτού του τόπου, αρθρογράφος αλλά ενεργός και απλός πολίτης της κατ’ επίφασιν Ελληνικής Δημοκρατίας, να εκφράσω ανοιχτά και χωρίς σχόλια ορισμένες θλιβερές διαπιστώσεις.
Στην Δημοκρατία η πλειοψηφία κυβερνά και η μειοψηφία ελέγχει. Ιδιαίτερα όσοι αγωνιστήκαμε για τη σημερινή Δημοκρατία μας, και πληρώσαμε ακριβά αυτή τη συμμετοχή μας στους αγώνες, δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλει κατάφωρα τη νοημοσύνη μας νεαρός πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ., βεβαρημένος με πατρογονικές αντεθνικές αμαρτίες φασιστικών αντιλήψεων, διδάσκοντάς μας τι είναι Δημοκρατία, μιλώντας μάλιστα, δίκην διεθνών πρυτάνεων Συνταγματικού δικαίου σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια.
Η χώρα μας αντιμετωπίζει μεγάλη χρηματοοικονομική κρίση, κρίση κοινωνική και πολιτική και σοβαρότατους εξωτερικούς κινδύνους για την εθνική της κυριαρχία. Τα σημαντικότερα αυτά γεγονότα, επιβάλλουν τη σύμπραξη όλων μας, με πρώτους τους πολιτευτές του Νομού Καστοριάς, προκειμένου να βγούμε αλώβητοι από το τέλμα, σεβόμενοι και στηρίζοντας έμπρακτα αυτήν την έστω κατ’ επίφασιν και κολοβωμένη Δημοκρατία μας και προστατεύοντας την εθνική μας κυριαρχία, και όχι υπονομεύοντάς την με διχαστικούς λόγους, συνθήματα και σλόγκαν, όπως «ο μόνος πατριώτης αρχηγός κόμματος είναι ο Καρατζαφέρης». Ας μην ξεχνάει, ο νεαρός πολιτευτής, ότι ο πατέρας του, σε όλη την διάρκεια της κατοχής ως βαθμοφόρος της Βασιλικής Χωροφυλακής υπηρέτησε τις κατοχικές κυβερνήσεις που υπηρετούσαν τα συμφέροντα των τριών κατακτητών και στην περίοδο του εμφυλίου πολέμου ως διοικητής του Σταθμού Χωροφυλακής Χιλιοδένδρου συμμετείχε, ενεργά στην οργανωμένη κρατική δίωξη των Αριστερών Αντιστασιακών και σε όλες τις φρικτές εγκληματικές πράξεις. «Έως εδώ και μη παρέκει», γιατί εξαντλήθηκε η υπομονή μας από την αναίδεια και το απύθμενο θράσος του φασίστα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: