Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ




ΠΡΩΤΟΝ
Αναξιοκρατία στην διοίκηση, ασύδοτη αυθαιρεσία των συνδικαλιστών, ανεύθυνη συμπεριφορά των Μέσων Ενημέρωσης, ακρισία και αμορφωσιά στην Παιδεία ήταν και δυστυχώς εξακολουθούν να είναι οι σίγουρες προδιαγραφές για την χρεοκοπία του τόπου. Δεν φτάσαμε τυχαία στο βύθισμα, σε ανίατη ύφεση και σε εκμηδενισμό της παραγωγικότητας. Υπονομεύθηκε από καιρού και εκ συστήματος η κοινωνική συνοχή και ακυρώθηκε κάθε ποιότητα ζωής. Η αντικοινωνική παράνοια είναι αδύνατον να τιθασευτεί με δάνειες συνταγές. Αυτή η σχιζοφρένεια του μιμητισμού, η μύχια σύγχυση της ταυτότητας έχει αρχίσει να δίνει τους «καρπούς» της, σωστό εφιάλτη. Δεν υπάρχουν πια άξονες συνοχής της ελληνικής κοινωνίας, γλώσσα, ιστορία, εκπαίδευση έχουν «αποδομηθεί» με αυτοκαταστροφικό οίστρο. Και ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς πιστεύει ότι από εμάς εξαρτάται αν θα φτιάξουμε νέα χώρα ή αν θα ζούμε σε εφιάλτη.

Πολιτική ανωριμότητα και πολιτική ασχετοσύνη
ΔΕΥΤΕΡΟΝ
Όχι κύριε Πάγκαλε, δεν τα φάγαμε μαζί! Εσείς, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών και άλλων συμποσιαζόμενων με τους πολιτικούς των δύο κομμάτων της εξουσίας, οι βαρόνοι των ΜΜΕ με τους γνωστούς δημοσιογράφους, οι συνδικαλιστές και κάποιοι άλλοι, τα φάγατε με την κακοδιαχείριση της χώρας, την προχειρότητα των αποφάσεων που παίρνατε, τον φόβο του πολιτικού κόστους και τα κομματικά σας ρουσφέτια. Έτσι δημιουργήσατε το τέρας του αδηφάγου δημόσιου τομέα που καταβροχθίζει την κατακαημένη Ελλάδα μας. Υπάρχουν και κάποιοι συνάδελφοί σας που αν, και στην κυριολεξία, τα φάγανε προστατεύονται ακόμη από τους «υπουργικούς» νόμους που ψηφίσατε! Αλλά κι οι πολιτικοί της ελάσσονος αντιπολίτευσης δεν είναι άμοιροι των ευθυνών τους αφού με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους επιτάχυναν την κατάρρευση της χώρας.
Και τέλος, το μεγάλο σφάλμα του ελληνικού λαού, που το πληρώνει πολύ ακριβά και θα συνεχίσουν να το πληρώνουν και τα εγγόνια του, είναι που ξεγελάστηκε από τις ψεύτικες υποσχέσεις («λεφτά υπάρχουν», «κόκκινες γραμμές», «αυξήσεις σύμφωνα με τον πληθωρισμό») και σας ψήφισε…
Η τελευταία ελπίδα που μας απομένει, είναι ο Θεός, ο καλός Θεός της Ελλάδας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: