Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



Το λέω και το γράφω ξεκάθαρα, με σαφήνεια και ειλικρίνεια, ότι για το σημερινό κατάντημα της χώρας κύριοι και βασικοί υπεύθυνοι και ένοχοι είναι οι πολιτικοί μας. Τώρα πρέπει να το ξαναπούμε με παρρησία ότι η χώρα μας έφτασε σ’ αυτήν την κατάσταση, εξαιτίας της άθλιας, ασύμφορης, κάκιστης, αναποτελεσματικής και εγκληματικής πολιτικής που εφάρμοσαν σχεδόν όλες, οι μετά την μεταπολίτευση κυβερνήσεις της χώρας μας και οδήγησαν την Ελλάδα στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, στην γενική παρακμή, στη διαφθορά, στην κρίση θεσμών, στην διάλυση της κρατικής μηχανής.
Συμπερασματικά και κατηγορηματικά εδώ μπορώ να πω, ότι αίτιο της οικονομικής μας καταστροφής είναι οι πολιτικοί της Ελλάδος, πλην λαμπρών εξαιρέσεων, και η λαθεμένη πολιτική των κομμάτων της χώρας μας. Δηλαδή, εδώ πάντα η αντιπολίτευση θα προσπαθεί αντί να βοηθά το γενικό συμφέρον να καταστρέφει το έργο της εκάστοτε κυβέρνησης της χώρας.
Το βασικό λοιπόν πρόβλημά μας είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ, αυτό είναι η αιτία όλων των δεινών μας, εκτός από το οικονομικό, η παιδεία, τα εθνικά μας θέματα, η ανασφάλεια που νοιώθει ο Έλληνας, η αύξηση της εγκληματικότητας, η διάλυση του εργατικού δυναμικού της χώρας με την ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών, ως και το τεράστιο θέμα της ανεργίας.
Επειδή το αίτιο των δεινών κατά βάση οφείλεται στην Πολιτική της χώρας μας, που εφαρμόστηκε από την σημερινή και ολίγον χθεσινή γενιά των πολιτικών, πρέπει άπαντες οι σημερινοί άνδρες και γυναίκες, που ασχολούνται με την πολιτική, να απαρνηθούν άμεσα αυτή την καταστροφική πολιτική και να κάνουν την υπέρβαση και να συνεργαστούν όχι μόνο οι τρεις αλλά όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας, να καταλάβουν ότι ανήκουν στους υπηρέτες του Ελληνικού λαού και όχι στα προσωπικά συμφέροντα και στα συμφέροντα του άμεσου ποιμνίου των και ότι η αμοιβή τους θα είναι μόνο ηθική. Εάν δεν μπορούν να ενστερνιστούν αυτές τις αρχές έστω για μια φορά θελήσουν να προσφέρουν εθνικό έργο, να παραιτηθούν και να φύγουν αμέσως, αναγνωρίζοντας την αδυναμία τους και την ανικανότητά τους.
Ακόμη και σήμερα που ο Ελληνικός λαός βλέπει μπροστά του πλέον τον όλεθρο της χώρας του, με την ανάλογη συμπεριφορά των κομμάτων, που μόνο κίνητρο έχουν να χαϊδεύουν τ’ αυτιά των ψηφοφόρων τους, δηλαδή η ίδια άθλια πολιτική συμπεριφορά. Με αυτόν τον τρόπο παραπλανούν τα κόμματα τον Ελληνικό λαό, δεν τολμούν να του πουν την αλήθεια και επειδή δεν υπάρχει ηγέτης, παίρνουν άδικα μέτρα, στρέφοντας τον λαό σε δράσεις και πράξεις πολύ επικίνδυνες για την χώρα μας και το μέλλον αυτής.
Σήμερα χρειάζεται ηγέτες δυναμικούς, με όραμα και κύρος και όχι ανίδεους και ερασιτέχνες της πολιτικής.      

Δεν υπάρχουν σχόλια: