Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΤΑΦΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΤΑΦΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ
ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ

Η Ελλάδα, αφού πρώτα έφτασε στον γκρεμό της οικονομικής καταστροφής αλλά και μιας γενικής κοινωνικής και πολιτικής παρακμής, απέκτησε επιτέλους έναν νέο Πρωθυπουργό, άνθρωπο έντιμο, σοβαρό και ικανό και όλοι ευελπιστούμε, ευχόμαστε και ελπίζουμε πως θα επιτελέσει την κατεπείγουσα και ταυτόχρονα εξαιρετικά δύσκολη Εθνική του αποστολή.
Τα όσα απίστευτα ζήσαμε επί μια και πλέον εβδομάδα το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, απεκάλυψαν στο Πανελλήνιο το πραγματικό πρόσωπο του κομματισμού, το οποίο, μεταμορφώνοντας τους ανθρώπους σε τσαρλατάνους, τους αφαιρεί κάθε ίχνος αξιοπρέπειας ή ντροπής και τους καθιστά ικανούς και τη χώρα να καταστρέφουν και τον ελληνισμό σε όλη την υφήλιο να διασύρουν.
Ακόμη και οι μεγαλύτεροι πολέμιοι του κομματισμού δεν μπορούσαν να διανοηθούν μέχρι ποιού σημείου ήταν ικανοί να φτάσουν οι άθλιοι αυτοί κομματικοί «στρατοί κατοχής».
Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να επιβιώνουν στο πολιτικό προσκήνιο, ασήμαντα κομματικά ανθρωπάκια, μαριονέτες, αχυράνθρωποι, φελλοί, εμπαθείς, ψεύτες, λαϊκιστές, ολιγόψυχοι, αδαείς, ανώριμοι, ανεύθυνοι και ανίκανοι να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη, θάρρος και ελπίδα στους Έλληνες. Δεν είναι δυνατόν σοβαροί και με καλές προθέσεις πολιτικοί να συνυπάρχουν, να συνθλίβονται και να απαξιώνονται από αυτό τον απίστευτο κομματικό και αντεθνικό εσμό.
Η χώρα χρειάζεται πολιτικούς, σοβαρούς και υπεύθυνους που να αντιλαμβάνονται την τεράστια σημασία της συναίνεσης και να μπορούν να λειτουργήσουν ομαδικά, για να κτίσουν από κοινού την νέα Ελλάδα, την Ελλάδα που ο Θεός χάρισε σε αφθονία συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως κλίμα, ακτές, έδαφος, φυσικό αέριο και πετρέλαιο, ορυκτό πλούτο κλπ. Το πολιτικό-κομματικό μας σύστημα είναι πλήρως διαβρωμένο και η πολιτική και οι πολιτικοί σε απαξία. Σήμερα είναι τόσος ο εκπεσμός των κυβερνητικών αξιωματούχων, των βουλευτών και των πολιτικών, ώστε η παρουσία τους να προκαλεί από ήπιες έως και εντόνως κραυγαλέες και άγριες, ακόμα και γιαουρτώματα, για να τους εξευτελίσουν.
Δυστυχώς, μόνη επιδίωξη των πολιτικών – ασφαλώς όχι όλων –, παραμένει η κατάληψη της εξουσίας, η διατήρησή της, τα εκ της εξουσίας οικονομικά, ηθικά και κοινωνικά οφέλη, και τα οικονομικά τους και άλλα προνόμια.
Ο ελληνικός λαός είχε την ατυχία μετά τη μεταπολίτευση να κυβερνηθεί από πολιτικούς ανεπάγγελτους, όπως ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Πετσάλνικος. Η Ελλάδα έχει και πολλούς άξιους, ικανούς, έντιμους νουνεχείς και κατάλληλους για κυβερνητικά, βουλευτικά και άλλα αιρετά αξιώματα. Αυτούς πρέπει να προκρίνουμε και να ψηφίζουμε και να απορρίπτουμε να αναρριχώνται οι φαύλοι και οι ανύπαρκτοι. Πρέπει στις μελλοντικές εκλογές να ενταφιάσουμε τον κομματισμό και την αναξιοκρατία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: