Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ



ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

Τα πρωτοφανή έκτροπα που έγιναν στις 12 Φεβρουαρίου 2012 στην Αθήνα, με πυρπολήσεις κτιρίων και καταστημάτων, με καταστροφές των προσόψεων καταστημάτων, βιβλιοπωλείων και ξενοδοχείων, με τη χρήση βομβών μολότωφ και μαρμάρων, καθώς και το πλιάτσικο πολλών καταστημάτων και η απαίτηση καταβολής χρημάτων για να μην κάψουν κάποια μαγαζιά, βγάζουν μερικά συμπεράσματα: το κράτος μας και δη η ΕΛ.ΑΣ., είναι ανίκανη να επιβάλλει την τάξη ή δεν την άφησε ο αρμόδιος υπουργός, που είναι εξίσου κακό. αυτοί που επιδόθηκαν στο πλιάτσικο, είναι ιδεολόγοι της τσέπης τους. αυτοί που συνελήφθησαν στη διάρκεια των επεισοδίων        – 1/3 αλλοδαποί – πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά από τα αρμόδια δικαστήρια. αν οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να προστατεύσουν τους πολίτες και την δημόσια και τις ιδιωτικές περιουσίες και να επιβάλλουν την τάξη, τότε έχει καταλυθεί το κράτος.
Εάν ο κύριος Παπουτσής ήταν Ιάπωνας, μετά την πυρπόληση των Αθηνών θα είχε κάνει χαρακίρι. Εάν είχε στοιχειώδη ευαισθησία θα είχε παραιτηθεί. Εάν είχε το αίσθημα του γελοίου θα είχε αλλάξει την κοσμογέλαστη ονομασία του Υπουργείου του, το οποίο οι αγανακτισμένοι Αθηναίοι αποκαλούν τώρα: «Υπουργείον Προστασίας του Κουκουλοφόρου!».
Κι εσείς τί πράξατε κ. Πρωθυπουργέ της χώρας; Αντί να απολακτίσετε αυτόν τον ανίκανο υπουργό από «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ», αυτόν τον αναίσθητο πολιτικά και κοινωνικά υπουργό, τον καλύψατε πλήρως δια του κυβερνητικού σας εκπροσώπου κ. Καψή!
Δέκα φορές ντροπή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: