Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Κ Υ Ρ Ι Ο Α Ρ Θ Ρ Ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ



Ο κρατισμός ποτέ δεν υπηρετεί τα πολιτικά, τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα και τα συμφέροντα του απλού και αδύναμου Έλληνα πολίτη. Υπηρετεί τα παράσιτα της κοινωνίας, τους κρατικοδίαιτους που ζουν σε βάρος του λαού. Είναι πασιφανές και εκτός πάσης αμφιβολίας ότι και ο κρατισμός μας έφερε ως εδώ, οι επιτήδειοι λαϊκιστές και ο Ανδρέας Παπανδρέου που το 1986 έλεγε:                          « Εάν συνεχίσουμε να ζούμε πάνω από τις δυνατότητές μας, δανειζόμενοι διαρκώς, τότε θα έρθει μια μέρα που θα πληρώσουμε βαρύτατο το τίμημα».
Βέβαια, σύντομα «το ξέχασε», ακολούθησε το δόγμα «Τσοβόλα δώστα όλα», τα μπάνια στην πολυτελέστατη Ελούντα και οι… κρατικές προμήθειες. Έτσι δημιουργήθηκε το βαθύ ΠΑΣΟΚ, που με τους γνωστούς κομισάριους, τους δεκάδες χιλιάδες κρατικοδίαιτους και πλουσιοπάροχα αμειβόμενους, τους συμβούλους και συνεργάτες και έναν εσμό αυλικών και παρατρεχάμενων της εξουσίας, μας οδήγησε μαζί με την Ν.Δ., στο σημερινό κατάντημα.
Οι κάθε μορφής κρατικοδίαιτοι για να επιζήσουν, χρειάζονται την κρατική αγελάδα… τετράπαχη. Και δυστυχώς πολλοί ψευτοαριστεροί βάζουν άφθονο βούτυρο στο ψωμί τους, θρέφοντας ασταμάτητα το κράτος-αγελάδα με ορμόνες, τεστοστερόνες και… φουλ λιπαρά.
Αντιθέτως, απόψεις καθ’ όλα λογικές και εποικοδομητικές για καλή λειτουργία του δημόσιου τομέα, πρόοδο και ανάπτυξη που θέλουν το κράτος ισχνή αλλά νευρώδη και υγιέστατη αγελάδα, στην υπηρεσία του Έλληνα φορολογούμενου, ένα κράτος μικρό, ευέλικτο, παραγωγικό και αντιγραφειοκρατικό, το αντιμάχονται.
Οι κυβερνήσεις προτιμούν να κόβουν 30 ευρώ από την αγροτική σύνταξη παρά να περιορίσουν σκανδαλώδη προνόμια διαφόρων συντεχνιών. Μόνο όταν «τσακιστούν» τα φαινόμενα σπατάλης και λεηλασίας, μόνο όταν μπούνε όλοι οι κρατικοδίαιτοι σε… δίαιτα, θα αναπνεύσει ο χαμηλόμισθος δημόσιος και ιδιωτικός υπάλληλος, ο αγρότης, ο φτωχός και ο συνταξιούχος. Και μόνο τότε θα δούμε επενδύσεις που θα δώσουν δουλειά σε εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους.
Με την ευκαιρία. Μήπως μέτρησε κανείς πόσους δημοσιογράφους πληρώνουμε για να κάνουν Ολυμπιακές διακοπές στο Λονδίνο; Γιατί πρέπει να σχολιάζουν με επιτόπια παρουσία και ανά δύο, κάθε αγώνισμα ακόμη και στο ραδιόφωνο; Ποιός τολμάει όμως να τα βάλει με την ασυδοσία; Κανείς απολύτως, διότι από αυτήν ζουν και βεβαίως, επιβιώνουν και πολιτικά.  
Μας λένε πολιτικοί που δημαγωγούν και υπηρετούν την πλουτοκρατία και όχι τα λαϊκά συμφέροντα: Σημασία έχει το σύστημα να παράγει πλούτο και να τον διανέμει σωστά. Άραγε στην Ελλάδα του κρατισμού, της λεηλασίας, της κραιπάλης, της γραφειοκρατίας, της απάτης και της διαμαρτυρίας, πότε είδαμε το σύστημα να παράγει πλούτο; Όλα δανεικά, όλα επιδοτούμενα, όλα αέρας κοπανιστός. Και πότε και πώς είδαμε το σύστημα να αναδιανέμει σωστά τον πλούτο; Με το ισχύον πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικό σύστημα, οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.
Ας αντιπαρατεθούμε επιτέλους στους ανεύθυνους λαϊκιστές, που αγορεύουν ανόητα και ακατάσχετα, παραπληροφορώντας θρασύτατα και εγκληματικά, προκειμένου να εξασφαλίζουν την στήριξη του καλοπροαίρετου Έλληνα!
Ένας τυφλός είπε κάποτε σε ένα σοφό:
-         «Υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να χάσεις το φως σου;».
Και ο σοφός του απάντησε:
-         «Ναι, να χάσεις τα όνειρά σου!».
Οφείλουμε λοιπόν να εμποδίσουμε τους κρατιστές να μας κλέψουν τα όνειρα.
Δεν περισσεύει κανένας μας στον αγώνα κατά του κρατισμού και κατά του σάπιου, φαύλου και διεφθαρμένου παρελθόντος. Όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες, αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Και να πολεμήσουμε ενάντια στους κρατιστές-δυνάστες μας, όπως ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες τον Αύγουστο του 480 π.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: