Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΝΕΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ



Ο νέος γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης εκλέγεται Βουλευτής στο Ηράκλειο. Είναι αντάξιος απόγονος μιας μεγάλης, αρχοντικής και πατριωτικής οικογένειας της Κρήτης με μεγάλη προσφορά στο Έθνος. Νέος, ευθύς, παρορμητικός, εργατικός, ευφυής, έντιμος, προσηνής και απλός, πρόσωπο αξιόλογο και με κύρος, με ανώτερες σπουδές μέσα σε ακαδημαϊκά πλαίσια, με πείρα που απέκτησε όχι θεωρητικά αλλά στην πράξη με τους συνεχείς και πολυετείς κοινωνικούς αγώνες, αλλά, και εμπειρία που καταγράφηκε ως προσωπικά βιώματα.
Μετά την εκλογή του, ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε:

«Το μήνυμα της σημερινής εκλογικής διαδικασίας είναι μήνυμα ενότητας της Παράταξης. Η εντολή είναι να τα αλλάξουμε όλα. Να τα αλλάξουμε όλα και να βοηθήσουμε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει την Ελλάδα».

Εύχομαι, ελπίζω και προσδοκώ ότι ο κ. Κεφαλογιάννης θα κάνει πραγματικότητα, θα υλοποιήσει με βούληση σκληρή και επίμονη δουλειά και χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος αυτά που επαγγέλθηκε για το καλό της Ελλάδος και των πολιτών της. Θα κριθεί εκ του αποτελέσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: